Πολιτική Επιστροφών

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ

Η Εταιρία μας προβαίνει στους απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους για να διασφαλίσει την άριστη ποιότητα των προϊόντων που παραλαμβάνετε. Ωστόσο σε περίπτωση όπου υπάρξει κάποιο ποιοτικό πρόβλημα σε προϊόν που παραλάβατε, επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εφόσον επικοινωνήσετε με το τμήμα επιστροφών της εταιρείας μέσω του e-mail: [email protected] ή μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου 2310 466 291 – 2310 478 180 Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 16:00 ή αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσο της φόρμας επικοινωνίας στο cartech.gr εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα υποδείξετε. (έντυπο υπαναχώρησησης)
Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή.
Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην αρχική του άριστη κατάσταση (as new) στην οποία σας παραδόθηκε ή να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει χρησιμοποιώντας τον τρόπο καταβολής τον οποίο εσείς είχατε επιλέξει για να μας καταβάλετε το τίμημα. Στην περίπτωση πoυ έχετε πληρώσει με κάρτα πληρωμής προβαίνουμε άμεσα στην εντολή προς τον εκδότη της κάρτας και δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστερήσεις πίστωσης του τιμήματος σε εσάς που δεν οφείλονται σε εμάς.
Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.
Δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης στις περιπτώσεις του άρθρου 3ιβ του ν.2251/94 και σε κάθε άλλη περίπτωση που αυτό προβλέπεται από τον νόμο ή την παρούσα σύμφωνα με το νόμο.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: +30 2310 466 291

Mail: [email protected]

ΕΥΘΥΝΗ ΠΩΛΗΤΗ ΓΙΑ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ.

Η εταιρία έχει απέναντι σας όλες τις υποχρεώσεις για τυχόν πραγματικά ελαττώματα και έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων των προϊόντων που σας πωλεί που προβλέπονται στον Αστικό Κώδικα για τον πωλητή, σύμφωνα με τα αρθ. 534 επ. το ΑΚ.

Καλάθι αγορών
Είσοδος

Δεν έχετε λογαριασμό;

Προϊόντα
0 items Καλάθι
0 Σύγκρινε