ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ALPHA PRODUCTS SA καθιερωμένη πλέον στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις στο χώρο ειδών αυτοκινήτου εδρεύει στις ιδιόκτητες κεντρικές εγκαταστάσεις της στο βιομηχανικό πάρκο της Νέας Ραιδεστού Θεσσαλονίκης. Από την ίδρυσή της το 1991 έκανε αισθητή την παρουσία της στην Ελληνική αγορά χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της.

ΔΙΚΤΥΟ

Καλύπτει πλήρως την Ελληνική αγορά με δίκτυο πωλήσεων, μέσω του οποίου προωθεί τα προϊόντα της σε πλέον των 1.000 σημείων πώλησης σε όλη την επικράτεια. Οι πελάτες της είναι κυρίως επώνυμες αλυσίδες σταθμών εφοδιασμού και εξυπηρέτησης οχημάτων, ανεξάρτητα καταστήματα λιανικής πώλησης αξεσουάρ αυτοκινήτων, Β2Β επιχειρήσεις και αλυσίδες υπεραγορών και πολυκαταστημάτων DIY.

ΑΞΙΕΣ

Οι αξίες μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επιχειρηματική ηθική, την ακεραιότητα και τη διαφάνεια.

  • 1) Ακεραιότητα στην λειτουργία με ξεκάθαρη εμπορική σχέση προς όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας τηρώντας τις δεσμεύσεις μας.
  • 2) Επιδιώκουμε να αποτελούμε μια εταιρεία πρότυπο για όλους όσους έρχονται σε επαφή μαζί μας.
  • 3) Τεχνογνωσία στο να διακρινόμαστε για την εξειδίκευση στο αντικείμενο μας.
  • 4) Πίστη στους ανθρώπους μας ως μια δυνατή ομάδα στην αναζήτηση των ιδεών, στην υλοποίηση των πλάνων και στην επίτευξη των στόχων.
  • 5) Συνεχής βελτίωση σε όλους τους τομείς με στόχο την ανοδική πορεία.
  • 6) Αξία στον πελάτη επειδή επιδιώκουμε πάντα να ικανοποιούμε απόλυτα τις ανάγκες του.
  • 7) Πάντα στο μυαλό μας ο χρυσός κανόνας: «έλα στη θέση του πελάτη σου». Orison Swet Marden, 1850-1924

 

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος της εταιρίας μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, που επιτυγχάνουμε με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας διατηρώντας όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας, ενώ η πελατοκεντρική της πολιτική βασίζεται στη συνέπεια, στην επιμέλεια και στο πραγματικό ενδιαφέρον για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Η συνεχής ανανέωση της γκάμας των προϊόντων, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τον επαγγελματισμό του εξειδικευμένου προσωπικού της εξασφαλίζουν ότι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των πελατών της καλύπτονται πλήρως. «Από το 1991 τηρούμε στο απόλυτο όλες τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πελάτες μας!»

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Προκειμένου να διασφαλίζει την διαχρονική επίτευξη των στόχων της, η εταιρία έχει εγκαταστήσει ένα πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001, το οποίο διέπει το σύνολο της λειτουργίας της σε οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο. «Η επιθυμία της επιτυχίας, η επιθυμία της νίκης, η αποφασιστικότητα να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητές μας … Αυτά είναι τα κλειδιά που ξεκλειδώνουν την πόρτα για την αριστεία.» Κομφούκιος

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Στρατηγική της επιχείρησης είναι να κρατάμε πάντα τα υψηλά standards ποιότητας που έχουμε κατακτήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια και να αναζητούμε διαρκώς νέους τρόπους βελτίωσης.

GALLERY

Καλάθι αγορών
Είσοδος

Δεν έχετε λογαριασμό;

Προϊόντα
0 items Καλάθι
0 Σύγκρινε